İş Yönetimi ve İnsan Kaynakları

Business Canvas Analizi & İş Modeli Yapılandırma & Dijital Dönüşüm

1- İş Modeli Analizi

Mevcut iş modelinin güçlü ve zayıf yönlerini belirleyip, iyileştirme önerileri sunuyoruz. Bu analiz, iş modelinizin verimliliğini arttırmayı hedefler.

2- Dijital Dönüşüm Stratejisi

İş süreçlerinin dijitalleştirilmesi için gereken adımları planlıyoruz. Dijital dönüşüm, işletmenizin rekabet gücünü artırır ve operasyonel verimliliği sağlar.

3- Uygulama ve Eğitim

Dijital dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi ve çalışan eğitimleri ile destek sağlıyoruz. Bu, dijital araç ve teknolojilerin etkin kullanımını sağlar.

Yenilikçi İnsan Kaynakları Kültürel Dönüşüm ve Liderlik Çözümleri

1- Organizasyon Yapısı

Organizasyon Yapısı hizmeti, şirketlerin iş hedeflerine ve beklentilerine ulaşmalarını sağlamak amacıyla uçtan uca insan kaynakları süreçlerinin tasarımı ve uygulanmasını kapsamaktadır. Bu hizmet, iş gücü planlaması, kademelendirme yapısının tasarımı, organizasyon yapısının şekillendirilmesi ve kariyer haritalaması gibi alanları içermektedir.

2- Liderlik Gelişimi

Liderlik Gelişimi hizmeti, tüm seviyelerde liderlik gelişimi programlarını içermektedir.

Bu kapsamda liderlik koçluğu ve mentorluk, kişisel gelişim ve iyilik halinin korunması, takım dinamiklerinde gezinme ve performans artırma, performans psikolojisi ve psikolojik dayanıklılık çözümleri sunulmaktadır.

3- Kültürel Dönüşüm

Kültürel Dönüşüm hizmeti, misyon, vizyon ve stratejinin uyumlaştırılmasını kapsamaktadır. Bu hizmet kapsamında değerlerin belirlenmesi, OKR ile stratejik hedef yönetimi, performans yönetimi ve çalışan yolculuğu/deneyim tasarımı yapılmaktadır.

4- Üst Düzey Yönetici Arama

Üst Düzey Yönetici Arama hizmeti, yönetici, kıdemli yönetici ve üst düzey yönetici arama ve seçme süreçlerini kapsamaktadır.

Ayrıca, işe alım makinesi oluşturma ve büyüyen ölçekli şirketler için iş gücü planlaması hizmetleri de sunulmaktadır.